fbpx
Manufacture and Import from China

Tillverkningsservice

Tillverkning av en produkt

Har ni en idé och vill ta fram en produkt som inte finns på marknaden än? Eller har ni redan tagit fram en produktmall och funderar på vilka ändringar som behöver göras? Vi hjälper er från idé till produkt!

Vi kan exempelvis hjälpa er med:

  • Att tillsammans med er ta fram en produktspecifikation på kinesiska.
  • Att hitta en lämplig fabrik.
  • Att granska och godkänna fabriken.
  • Att förhandla med fabriken gällande kvalitet, MOQ, prototyper, defekta produkter, leveransvillkor, betalningar, leveransförseningar, med mera.
  • Att utöva tillsyn över fabriken.
  • Att upprätta och skriva kontrakt på kinesiska.
  • Att ta fram och granska prototyper.
  • Att beställa produkter.
  • Att kontrollera varors kvalitet.
  • Att skicka varor till er.

Vi erbjuder naturligtvis ett obegränsat antal videomöten med er för att gå igenom produkten, ge råd, och diskutera alla möjliga tänkbara frågor.

Efter att ni har begärt en offert genom länken nedan, så hör vi av oss inom 24 timmar (gäller under vardagar).

Observera dock:

Våra tjänster avser tillverkning av produkter som inte finns på marknaden eller produkter med en egen design, logotyp, eller funktion. Exempel på sådana produkter kan vara metallbitar, kuddar, väskor, kepsar, muggar, eller träningsband. För elektroniska produkter, vars produktionsprocess är något mer invecklad, är vi tacksamma om ni först hör av er till oss innan ni begär en offert. 

Hur går det till?

Tillsammans med er tar vi fram en produktspecifikation på kinesiska, som fabriken kan förstå och utgå från.

<< Produktspecifikation

Lokalisera fabrik>>

Vi lokaliserar en lämplig fabrik som kan tillverka produkten. Fabriken ska vara registrerad, godkänd, och seriös.

Det finns många oseriösa fabriker. Därför genomför vi alltid en kontroll av fabriken.

Vi går igenom produktspecifikation och krav med fabriken antingen via chatt, telefon, eller på plats. 

<< Genomgång av produktspecifikation

framtagning av prototyp>>

Fabriken tar fram en prototyp som vi godkänner. Ofta behövs ett antal prototyper tas fram innan vi slutligen ger vårt medgivande.

När prototypen godkänts förhandlar vi och går igenom villkor med fabriken för att undvika missförstånd och framtida problem. Därefter skriver vi ett avtal med fabriken.

<< Förhandling och avtalsteckning

orderläggning >>

Vi administrerar en förskottsbetalning till fabriken (oftast om 30%), varefter tillverkning av produkten kan påbörjas. 

När varorna tillverkats inspekterar och kvalitetskontrollerar vi produkterna, förpackningarna och lastpallar. Allt ska vara godkänt innan varorna överlämnas till logistikföretaget. 

Vid behov åker vi till fabriken och inspekterar varorna.

<< kvalitetskontroller

Fraktlösningar >>

Vi hjälper er att kontakta logistikföretag och utforskar olika fraktlösningar.

Vanliga frågor

Vi tar oftast kontakt med 3–5 relevanta fabriker med hjälp av våra interna system och  trovärdiga kontakter.   Utifrån det gör vi ett urval av fabriker som kan tillverka era produkter.

Ja, efter att vi bekräftat att fabriken är godkänd och registrerad.

Vi använder först ett antal betaltjänster för att få övergripande information om företaget. Exempel på information om företaget som vi tar fram är ägarförhållanden, registreringsår, antal anställda, omsättning, verksamhetstillstånd, registerade affärsområden, aktiekapital, skattemyndigheters uppgifter, skulder, och bankkontouppgifter. 

Det finns ett flertal oseriösa och icke-godkända fabriker i Kina. Vi gör en noggrann undersökning för att undvika bedrägerier och framtida problem. 

Priserna ändras oftast inte de första tre månaderna såvida vi inte gör någon ändring efter att vi har tecknat kontraktet. 

Oftast får man betala en mindre summa för en prototyp. Hur mycket det blir beror på vad för produkt som ska tillverkas. Det gäller därför att ha en tydlig produktspecifikation, annars kan bli fel.

Nej, tyvärr inte. Det kan bero på antal olika anledningar. Vi är dock här för att hjälpa er få den produkt som ni önskar, eller i vart fall minimera risken för att få en produkt av sämre kvalitet. 

Det är därför väldigt viktigt med en tydlig produktspecifikation, ett avtal, och att begära en prototyp. När vi har fått prototypen granskas den först i Kina på vårt kontor. Vi sammanställer våra slutsatser i en rapport. Därefter håller vi ett videomöte med er. Om ni anser att prototypen är godtagbar skickas den till er för bekräftelse. Skulle prototypen inte vara godtagbar ser vi till att fabriken tar fram en ny, tills ni är nöjda. Beställningar läggs endast när en prototyp har godkänts.

När varorna har tillverkats gör vi stickprover för att säkerställa kvaliteten. Om det behövs åker vi till fabriken. 

Vi besöker i regel inte fabriken. All kontroll görs från vårt kontor i Hangzhou. Om det är nödvändigt eller om ni annars önskar det besöker vi dock gärna fabriken. Notera att extra kostnader kan tillkomma för bland annat transport och hotell.

Ja. Ni kan när som helst frånträda ett avtal med oss. Ända fram till att en prototyp tagits fram kan vi återbetala 50% av den avtalade ersättningen. Därefter behåller vi hela arvodet. 

Vid behov bistår vi er gärna med frakt. Vi kan hjälpa er att kontakta ett fraktbolag för att hitta en passande fraktlösning.

Observera att kontakt med fraktbolag ingår i denna tjänst.

Tidsåtgången beror på ett antal faktorer, såsom exempelvis att ni har en tydlig produktspecifikation. Tillverkningsprocessen är dock oftast mellan 3 och 12 månader.