fbpx
Manufacture and Import from China

Billiga dekaler

BILLIGA självhäftande DEKALER

Det brukar ta mellan 20-25 arbetsdagar, men vi kan erbjuda självhäftande dekaler till ungefär halva priset jämfört med motsvarande svensktryckta dekaler.

VÄLJ MELLAN

  • 500 dekaler för endast 59 USD, inkl frakt
  • 1000 styck dekaler för endast 79 USD, inkl frakt
  • 1500 styck dekaler för endast 89 USD, inkl frakt

krav på Dekaler

mindre paket

Våra produkter skickas i mindre paket, som väger under 2 kilo, från Kina. På så sätt slipper kunderna betala tullavgift i Sverige. Detta är en garanterat framgångsrik fraktlösning för små paket. Leveranstiden till Sverige för denna typ av paket är cirka 20 dagar.

begärnsad storlek och antal

För att försäkra att kunderna slippa tullavgifter  och förenkla vår arbete har vi satt en maximal storlek på dekaler till 8×8 cm, och ett högsta antal till 1500 stycken dekaler i en order.

dekaler i ark

Dekalerna är klippta styck- eller parvis och förvaras i en sådan låda som det syns på bilden ovan. Observera dock att dekalerna aldrig kommer på rulle. I Kina kostar dekaler på rulle fem till tio gånger mer än vårt upplägg. Detta betyder emellertid inte att kvaliteten på våra dekaler är sämre.

Ytterligare produktinformation

kvalitet

Vi vill göra det enkelt för våra kunder att få den bästa kvaliteten på sina dekaler. Vi har förhandlat fram ett bra pris hos en fabrik i Kina på högkvalitativa vattentäta och självhäftande dekaler.

välj formen själv!

För att slippa tullavgiften är det viktigt att paketet inte överstiger 2 kilo. Detta är anledningen att vi har begränsat storleken och det maximala antalet dekaler i en beställning. I övrigt har du självklart möjlighet att välja formen på dekalen mellan 9×7 cm eller 3×8 cm. Välj mellan runda, kvadratiska, rektangulära eller ovala former.

Specialbeställningar

Vi erbjuder för tillfället inte större beställningar än ovan beskrivna storlekar, även om ni är villiga att betala mer. Ni är dock alltid välkomna att höra av er till oss om ni har ytterligare frågor. 

Hur går beställningen till?

Fyll i formuläret

Fyll i formuläret nedan med all information som krävs för beställningen. Du har möjlighet att välja önskad storlek, form och kvantitet. Se till att du ha en högkvalitativ bild (helst i AI-format) på den design du önskar trycka.

Not: Vill du att vi ska designa åt dig så kostar det 29 USD extra. Detta gäller endast en enkel design med en ritning från dig som vi kan utgå ifrån. Du får sedan behålla originalfilen så att du kan använda den till nästa gång.

Bekräftelse

Vi kommer att höra av oss via mejl inom 24 timmar (alla arbetsdagar) efter att vi mottagit din beställning. Har vi allt som behövs kommer vi att skicka en faktura till dig som ska betalas till vårt internationella konto.

tillverkning

När designen på dekaler har blivit bekräftad, så skickas den till fabriken. Du kommer sedan att få dina dekaler cirka 30 arbetsdagar senare.

Frågor

Vanliga frågor från våra kunder

Nej, inte för tillfället. Det kan komma att bli fallet i framtiden, men nu är det högkvalitativa självhäftande dekaler i vattentätt material som erbjuds alla. 

Ja, så länge din beställning är under 2 kilo. Vi väger alltid våra paket innan de skickas iväg. Skulle det tillkomma tullavgifter står vi självklart för dessa mot uppvisande av faktura som ni får av tullverket.

Det är egentligen inte särskilt dyrt att producera dekaler i Kina. Det som kostar är frakten till Sverige, vilken vi minimerar. Vårt främsta syfte med vår dekalförsäljning är att stödja nystartade företag, varför vi inser att ett lågt pris är viktigt.

Dekalerna produceras av maskiner. Därför kan det ibland vara ett fåtal fler eller färre som skickas till dig. Om detta vållar stora problem för er ber vi er att inte placera en ny order.

Nej, inte för tillfället. Men du är välkommen att höra av dig till oss om du har någon fundering via info@5starssourcing.com.