fbpx
Manufacture and Import from China

Orderläggning

Inköp av produkter från en befintlig leverantör

Ni har kanske hittat en produkt hos en leverantör på Alibaba och planera att köpa in produkter från dem. Vi kan hjälpa er ta kontakt med leverantören och genomgå viktiga villkor, förhandla och sammanställer allt till ett dokument. Därefter lägger beställning åt er. Detta kommer vi att göra:

  • Ta kontakta med leverantören
  • Granska företaget
  • Förhandla och bekräfta med leverantören gällande kvalitet, , MOQ, prototyp, defekt produkt, leveransvillkor, betalning och leveransförsening
  • Skriver avtal om så behövs 
  • Lägger beställning
  • Kvalitetskontrollera varorna och videomöte med kunden innan leveransen

Denna tjänst ingår två videomöte med er där ni kan få rådgivning samt få möjlighet att ställa frågor.

Efter ni har begärt ”en offert” här nere så kommer vi att höra av oss till er inom 24 timmar (vardagar).

Notering?

Tjänsten gäller att ni har hittat en produkt på marknaden som ni vill att vi ska hjälpa er att lägga beställning och kvalitetskontrollera produkten.  Denna beställning hjälper vi er att kommunicera och göra små ändringar på en befintlig produkt om så behövs. Småa ändringar kan vara att varumärke en befintlig produkt,  ändra storleken och färgen på produkten. Det är alltså en produkt som finns på marknaden som ni kanske har hittat på alibaba.com. Beställning kan också vara en tillverkning av påsar, tejp, dekaler med egna logo osv. 

Hur gåR detta till?

Leverantör information >>

Vi behöver leverantörens kontaktinformation från er så att vi kan kontakta leverantören. Vi föredrar alltid WeChat. 

Skulle ni bara ha en produkt och inte ha någon leverantör ber vi dig skicka bilder på produkten eller en tydlig beskrivning om produkten.  

Det kan finnas oseriösa leverantör och fabrik därför gör vi alltid en kontroll på fabriken/leverantören och se om dem är ett registrerad och är ett seriös företag.

<< Granska fabriken/leverantören

Förhandla ocH skriver avtal >>

Vi kommer att förhandla och genomgå villkor med leverantören för att minimera missförstånd samt framtida problem. Därefter skriver vi ett avtal med leverantören om så behövs.

När allt är bekräftat och avtal är påskriven ska det sker en förskottsbetalning på 30%-50% till leverantören.

Beroende på produkt kan vi begär fabriken/leverantören att ta fram en prototyp innan massproduktion och detta kan tillkomma en liten kostnad som ni själv få stå för. 

<< Orderläggning

Kvalitetskontrollera varorna >>

När varorna är klara be vi fabriken/leverantören att skicka varorna till oss i Hangzhou. Vi ganska varorna och notera allt i detalj därefter boka vi ett videomöte med kunden för att gå genom produkten tillsammans. 

Om det är nödvändigt åker vi det till fabriken för att göra ett stickprov på varorna. Men extra kostnader kan tillkomma. 

När vi har bekräftat varorna ska resterande kostnad betalas till fabriken/leverantören.

<< Betalning

Vanliga frågor

Det finns många oseriösa leverantör eller agent ute på marknaden. Vi granska dem är för att kunden slippa onödiga problem senare i framtiden eller slippa betala onödigt mycket till mellanhänder. 

Vi har som regel att alltid kvalitetskontrollera varorna och har ett videomöte med kunden för vi vill att produkten ska vara rätt när varorna kommer fram till kunden. 

Vi bedömer alltid först produkten i kontoret. Skulle både ni och vi är missnöjda med produkten åker vi gärna till leverantören. Kostnaden beror oftast på var leverantören befinner sig i Kina samt hur många dagar vi ska vara borta.

Vårt kontor ligger i Hangzhou och är i provinsen Zhejiang vilket ligger nära till det mesta kända leverantörer och fabriker i Kina därför söker vi alltid leverantörer och fabriker i närheten till oss. Skulle det uppstå problem med kundens produkter kan vi därför samma dag åka till leverantören/fabriken. Är fabriken andra sidan i Kina har vi också lätt att ta oss dit för vårt kontor ligger endast 30 minuters bilfärd från Hangzhou flygplatsen.

Kostnaden till leverantören behöver diskutera men hittills har vi aldrig behövt åka till fabriken för en vanlig produktion. Det mesta kan göras direkt från vår kontor. 

Fraktlösning ingår inte i denna tjänst men vi hjälper er gärna med det. Meddela gärna oss ibörjan om ni behöver hjälp med det.