fbpx
Manufacture and Import from China

Tidigare uppdrag

Små företag är som större företag

Oavsett storleken på ert företag så är vi öppna för att hjälpa till och bidra till er tillväxt.

Vi har tillräckligt med resurser och erfarenhet inom en rad olika område för att kunna erbjuda samma typ av service till alla företag oavsett deras storlek.

EF-FÖRETAG

Vi har under årens lopp hjälpt många EF-företag få en god start på sin verksamhet. Vårt arbete har bestått främst i att trycka dekaler och reklam samt att köpa mindre partier produkter i mellan 30-200 exemplar.

MINDRE FÖRETAG

Vi hjälper mindre företag tillverka och sälja egna produkter från Kina. Det vanligaste är att vi hjälper företag med att hitta och granska produkter för att sedan skicka dessa produkter till våra kunders lager.

STÖRRE FÖRERTAG

Större företag intresserar sig främst för att projektanställa oss. Vi hjälper dem med allt från idé till en färdig produkt och skräddarsyr vårt samarbete efter deras önskemål.

Nike

Nike hittade oss genom sina kontakter eftersom vi tidigare tillverkat kvalitetskläder åt olika kända varumärken såsom GANT, Ralph Lauren och Lacoste. Innan vi påbörjade samarbetet kom Nike till vår fabrik i Hangzhou för att inspektera fabriken och göra kvalitetskontroll på våra kläder. Kontraktet skrevs under efter två dagar. Därefter har vi tillverkat olika dunjackor och träningskläder åt dem. 

På senare tid har Nike också börjat att tillverka golfpeggar hos oss sedan de fått reda på att att vi hade en fabrik som är specialiserad inom tillverkning av produktionsverktyg. Med hjälp av våra produktionsverktyg kan vi tillverka diverse metall- och plastprodukter. Att tillverka golfpeggar var genomgående en utmaning för oss eftersom Nike har höga krav på sina produkter. Vi lyckades dock att tillverka 40 000 exemplar vilka i detta nu säljs i USA.

www.nike.com

Miekofishing AJSO AB

Företag har alltid som mål att uppgradera sina produkter och förpackningar. För att uppgradera Miekofishings produkter fick vi i uppdrag att först och främst hitta fabriker som kunde tillverka kvalitetsprodukter och som uppfyllde alla krav som i övrigt ställdes. Vi fick ringa runt och åka till diverse fabriker för att granska  dess förhållanden och produkter. Det ingick också i vårt uppdrag att besöka Kinas största fiskemässa i Shanghai för att hitta lämpliga produkter och fabriker på plats. 

Företagets förpackningar skulle ändras avseende utseende, kvalitet och texter. Vi fick söka förpackningslösningar bland de bättre förpackningstillverkarna i Kina samt ställa dessa mot motsvarande lösningar hos Miekofishings konkurrenter.

Miekofishing uppger att de är nöjda med vår service och vårt arbete. Den positiva feedback vi fick av Miekofishing ledde till att vi fick uppdrag att tillverka en patenterad produkt som idag sälj på Biltema och Jula. Vi började med att gå igenom produktspecifikationen i detalj och översätta allt till kinesiska. Därfefter tog vi fram produktionsverktyg för att sedan kunna framställa en prototyp. Efter att den godkändes massproducerade vi produkten och skickade allt med båt till företagets lager i Sverige. 

www.miekofishing.se

Bofandi

Specialtillverkning av barnkuddar av eget varumärke. Företaget ställde höga krav på kvalitet med egna färgkoder och en speciell tjocklek på bomullen. Det krävdes många mejl och videomöten med  Bofandi för att bekräfta alla detaljer. 

www.bofandi.se

FOP Supply

Under coronapandemin, i mitten i juni 2020 kom FOP till oss med en idé om att sälja handsprit. Att hitta en fabrikör som kunde göra en tillräckligt stor mängd flaskor av önskad storlek och kvalitet var svårt. Vi specialtillverkade därför flaskor åt FOP Supply i vår egen fabrik under 5 dagars tid.

www.fopsupply.com

Made Trading

Made Trading ville ha självhäftande dekaler i hög kvalitet. Med nästan inget att utgå ifrån tog vi fram en logo efter deras önskemål. Vi tillverkade 1 000 dekaler i hög kvalitet som kostade hälften av vad motsvarande arbete  hade kostat i Sverige.

www.madetrading.se

Foot Point

Bolaget har en självdesignad mönsterskyddad zonterapisula. Sulan är specialutvecklad med hundra ihåliga punkter över hela sulan för att stimulera alla viktiga zoner under fötterna. Sulans konstruktion, funktion och material var unika. Efter sex månaders tid lyckades vi få igång produktionen

www.footpoint.se

iBabycare

iBabycare var ett IOT-projekt av en privatperson i Norge som hade en idé men saknade pengar för att förverkliga den. Han hittade oss med hjälp av sina kontakter. Vi tyckte att projektet lät Intressant och hittade omedelbart två investerare. Bolaget fick på så sätt ihop 2,8 miljoner RMB (kinesisk valuta) i riskkapital. Projektet har nu påbörjats och är nu i rekryteringsprocessen.

Stena Line

Vi tillverkar säsongsprodukter som Stena Line säljer på sina fartyg. Vi förser Stena Line med allt från leksaker till kepsar och tröjor med egna tryck och ”Nikki-figuren” på. Vi har också i uppdrag att kontinuerligt komma med nya produktförslag.

www.stenaline.com

Travelbjörn

Vi tog det nystartade Travelbjörns idéer till färdiga produkter. Vi designade och tillverkade en funktionell resväska efter deras önskemål med eget varumärke. Företaget tror att det kommer att sälja bra när resandet återupptas efter pandemin.

www.travelbjorn.com

Giopearl

Giopearl säljer pärlprodukter av hög kvalitet för kvinnor och män. De gav oss i uppdrag att hitta en fabrik som odlade pärlor, varefter vi tillverkade pärlor efter deras design. Vi fick åka till många olika städer för att kontrollera och diskutera med fabrikörer.

Förutom pärlor fick vi också specialtillverka olika påsar och lådor i olika kvaliteter för att förvara pärlprodukterna i.

www.giopearl.se

Strumpbudet

Genom våra kontakter lyckades  vi att få iväg åtta stora lådor med strumpor till strumpbudet i Sverige veckan innan det kinesiska nyåret då kineserna började att ta ledigt från jobbet. Coronapandemin i hela världen ledde till att många importerade skyddsutrustningar från Kina, vilket ledde till stort kaos i hamnen och på flygplatsen. Folk slogs om att få iväg sina leveranser.

Vwww.strumpbudet.se