fbpx

Vi är på plats i Kina och gör allt för att kunderna ska vara nöjda.

Vi hjälper framförallt våra kunder med att försäkra kvalitén för det pris som de betalar företagen, för att minska oron och minimera riskerna så att de i stället kan fokusera på sina affärer. Vi är ett svenskt-kinesiskt team på plats i Kina som arbetar helt annorlunda från andra agenter. I nedanstående video och bilder kan ni se hur vi arbetar. Minst en gång i månaden laddar vi upp en ny video på hemsidan, så glöm inte att besöka oss med jämna mellanrum!

Konsten att söka, hitta, granska och tillverka produkter i kina

PRODUKTGRANSKNING OCH INKÖP AV SIDENPÅSE

Kunden hade svårt att själv välja och köpa sidenpåse på Alibaba.com. Det fanns många liknande påsar och bilder hos olika säljare men priserna varierade och därför hade företaget svårt att välja. Företaget tog hjälp av oss för att köpa påsar enligt deras önskemål. Med vår hjälp så sparade de tid samtidigt som deras önskemål garanterades att uppfyllas. 

Dem lastade varorna är redo att lämna fabriken.

Efter att produkterna granskats på plats, packas varorna i lådor. Leverantören ställer lådorna på pallar men efter ett videomöte fanns det tveksamheter kring lådornas hållfasthet under transporteringen hela vägen till Sverige. Därför åkte vi till fabriken för att undersöka detta innan varorna lämnas över till logistikföretaget.

Spela video om Emaljmuggar

Tillverkningsprocess av Emaljmugggar

Våra nyfikna kunder ville efter flera beställningar veta hur deras emaljmuggar tillverkas. Vi åkte därför till fabriken för spela in en kort men informativ video för de olika tillverkningsprocesserna. Här får ni se hur en emaljmugg tas fram. Dessa emaljmuggar är en storsäljare!