fbpx
Manufacture and Import from China

E-handelresa

e-handelresa till kina

En resan som ökar era affärsmöjligheter samt möjligt för er att ligga steget före era konkurrenter och få nya idee´r. En resa som bland annat ger kontakter, kunskaper, ideér och möjligheter för ert företag att växa. Det är inget som ni kan få det hemma i Sverige.

Intresse anmäla er idag och få 25% rabatt

Våra partner

pandemin är lika med möjlighet för e-handlare

Kina med cirka 1,4 miljarder människor med obegränsad möjligheter och idéer av produkter. Pandemin har påverkat alla länder inom olika branscher men det har inte kunnat stoppa Kinas företags- och fabriksutveckling av nya idéer och produkter. Men kinesisk företag med begränsad språkkunskap har dem svårt att synas på exempelvis Alibaba, Amazon och Wish. Här är en av dem möjligheter för er att få nya idéer och bli först med det.

Importera du idag från Kina eller planera att göra det är du välkommen delta resa till Kina efter pandemin för att få nya ideér, kunskap, kontakter, inspiration och möjlighet att växa ert företag. 

Kina och alibaba sikta på västländska marknad

Kina och Alibaba fortsätter att växa och har som mål att expandera internationellt. Ni kommer att få information vad Kina och Alibaba har för mål och strategi för den västlandska marknad i kommande året. Som e-handlare har ni en stor fördel med dem information för att ligga steget före era konkurrenter/andra företag samt att expandera ert företag på ett effektiv och stabil sätt. 

sälj in till Kina

Har ni ett eget varumärke varför inte fundera på att sälja dem till Kina med 1,4 miljarder befolkning. 


Nya ide och produkter

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Read More

Vad ni kan få utav resan

Kunskapsinhämtning

Vi ger er kunskap inom sökning av produkter, inköp, förhandling och CE-märkning. Samt bevara era frågor

Skapa kontakter

Vi kommer att bjuda in eller besöker olika ställe och företag. Ni har möjlighet att skapa kontakter med dem som ni kanske har något användning senare i framtiden

Svenskar företag i Kina

Vi kommer att bjuda in några svenskar och västerländska företag som berättar hur dem starta och gör sina affärer i Kina eller tvättom. Deras erfarenheter och kunskaper kan ni

Möjlighet

Vi kommer att bjuda in några svenskar och västerländska företag som berättar hur dem starta och gör sina affärer i Kina eller tvättom. Deras erfarenheter och kunskaper kan ni

Besöker marknad

Vi kommer att besöka en av kinas största marknad i Yiwu. En marknad med obegränsad produkter som också säljs idag på bland annat Alibaba. Fina nya produkter eller få nya idéer och sen förhandla direkt med dem på plats.

Exempel på företag som idag köper produkter från Yiwu är Clas Olsson, Maxi stormarknad, Flying Tiger, Netto, Stena Line, Rusta, partykungen.se osv.
Ser videon >>

Besöker fabrik

Vi besöker ett par fabriker för att ni ska få en överblick på hur en kinesisk fabrik och kontor ser ut samt hur är deras arbetsprocesser funkar.

Besöker företag

Vi kommer att samlas oss i Hangzhou/Kina. Hangzhou som är en av kinas snabbast växande stad där många världsledande företag finns här. Vi kommer att besöka några av dem, såsom Alibaba.

Möjlighet

Ni som redan köper produkter från Kina har möjlighet att besöka er leverantör på plats eller bjuder in dem 

Read More

"En investeringsresa för er samt något som du kan ha med dig framöver."
Sikau
CEO - Grundare

Intresseanmäla er idag med 25% rabatt

Pga pandemin har vi inte spikat ett datum för resan till Hangzhou/Kina. Men skulle ni intresseanmäla er idag kommer ni att få 25% rabatt. Med intresseanmälan är ni inte binden er till något förrän vi meddela er ett datum när resan kommer att ske. Syftet med intresseanmälan är att veta hur många som är intresserad av resan.

En inplanerad e-handelresa för att ge kunskaper inom förhandling, inköp, tillverkning, transport samt för att besöka en av Kina störta marknad. Vidare ska vi också besöka Alibaba, Geely, Huawei och HK-vision.

Det kommer bli en resa som ger dig djupare kunskap, information och kontakter som du kan ta med dig för alltid.

Mer information kommer slutet i året.